همان طوری که مشاهده کردید رقابت های مقدماتی یورو ۲۰۲۰ در روز های گذشته انجام شد و تکلیف برخی تیم ها برای صعود به دور بعدی مشخص شده و برخی دیگر نیز نیم نگاهی به بازی های آتی خود خواهند داشت که در ماه اکتبر و نوامبر انجام خواهد شد.
پیش بینی بازی های ورزشی در بتکارت
کدام تیم ها به مرحله بعدی رقابت های یورو ۲۰۲۰ صعود خواهند کرد؟!
تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی، دو هفته دیگر به بازی های ملی اختصاص داده شده است، که ۱۰ تا ۱۵ اکتبر، بازی های دور هفتم و هشتم مقدماتی یورو برگزار و در نهایت ۱۴ تا ۱۹ نوامبر دور نهم و دهم مقدماتی یورو به انجام میرسد. به این ترتیب در ماه نوامبر بازی های دور گروهی مقدماتی یورو ۲۰۲۰ به پایان می رسد و از ده گروه مقدماتی، تیم های اول و دوم هر گروه به مرحله نهایی رقابت های یورو ۲۰۲۰ صعود می کنند. به این ترتیب ۲۰ تیم از ۲۴ تیم مرحله نهایی از طریق دور مقدماتی تعیین می شوند. در این مطلب به وضعیت تیم ها در این مقطع خواهیم پرداخت که تکلیف کدام تیم ها برای صعود مشخص گردیده و کدام تیم ها باید هم چنان باید برای صعود تلاش خود را افزایش دهند تا در نهایت دو تیم به عنوان تیم اول و دوم هر گروه جواز صعود را کسب کنند.
گروه اول: انگلیس- جمهوری چک- کوزوو- بلغارستان- مونته نگرو
صعود انگلیس تقریباً ۱۰۰ درصد شده است زیرا آن ها از ۴ بازی برگزار شده امتیاز کامل ۱۲ را کسب کرده اند. سه شیرها اگر بتوانند در وقفه بعدی بازی های ملی، چک را شکست دهند صعود اشان بعد از بازی پنجم قطعی می شود. اما جدال واقعی بین چک و کوزوو برای ایستادن در رده دوم است چرا که چک هم ۹ امتیاز از ۵ مسابقه در جایگاه دوم و کوزوو با ۸ امتیاز از همین تعداد مسابقه در جایگاه سوم قرار دارد و اکنون سه بازی به پایان دور مقدماتی مانده و فعلاً چک با یک امتیاز برتری در جایگاه بالاتری قرار دارد. هر دو تیم باید در خانه به مصاف انگلیس بروند و کار سختی پیش رو دارند و در صورتی که بتوانند صدرنشین گروه را شکست دهند تا حدودی کار خود را برای صعود هموار خواهند کرد و البته که جدال رو در رو این دو تیم در ۱۴ نوامبر، سرنوشت تیم صعودکننده را مشخص خواهد کرد.لازم به ذکر است بلغارستان و مونته نگرو نیز هر کدام با ۲ امتیاز دیگر شانسی برای صعود نخواهند داشت.
گروه دوم: اوکراین- پرتغال- صربستان- لوکزامبورگ- لیتوانی
اکراین تاکنون فقط دو امتیاز از دست داده که آن هم در خارج از خانه و مقابل پرتغال بود و اکنون از پنج بازی ۱۳ امتیاز کسب کرده و در صدر جدول قرار دارد. اگر اکراین بازی بعدی خود را مقابل لیتوانی پیروز شود، آن وقت با یک تساوی خانگی مقابل پرتغال صعود اشان را قطعی می کنند. پرتغال هم بعد از نتایج خوب در سپتامبر، حالا بخت بالایی برای صعود دارد. برد در بازی مقابل لوکزامبورگ و سپس لیتوانی، کار پرتغال را هم راحت خواهد کرد. اما وضعیت صربستان در شرایط حساسی قرار دارد. آن ها برای صعود احتمالاً باید هر سه بازی بعدی اشان را ببرند و منتظر لغزش اکراین باشند. تازه نباید فراموش کرد که صربستان در بازی نخست خود مقابل اکراین ۵-۰ باخت و حالا در بازی رو در رو هم شرایط بدی دارد. لازم به ذکر است لوکزامبورگ و لیتوانی هر کدام با ۴ و ۱ امتیاز شانسی برای صعود نخواهند داشت.
گروه سوم: آلمان- ایرلند شمالی- هلند- بلاروس- استونی
در این گروه آلمان از ۵ بازی ۱۲ امتیاز کسب کرده و در رده نخست جدول جای دارد. ایرلند شمالی نیز با همین امتیاز و با توجه به تفاضل گل کمتر در رده دوم ایستاده است و شرایط هلند در این گروه خوب است و این سه تیم بیشترین بخت را برای صعود دارند. هلند نیز با ۹ امتیاز و ۴ بازی در رده سوم قرار دارد و در صورتی که بازی بعدی خود را ببرد با آلمان و ایرلند شمالی هم امتیاز خواهد شد و همه چیز برای صعود این سه تیم به بازی های بعدی بستگی دارد تا در نهایت دو تیم صعود خود را قطعی کنند. نکته مهم این جا است که هر سه بازی باقی مانده ایرلند شمالی مقابل قدرت های بزرگ گروه خود است و اگر می خواهند شانسی برای صعود مستقیم داشته باشند باید در حداقل دو بازی نتیجه بگیرند. آلمان و هلند هم سرنوشت در دستان خودشان است، مگر آن که اتفاق عجیبی بیفتد و مقابل استونی یا بلاروس نتیجه نگیرند. لازم به ذکر است بلاروس با ۳ و استونی با ۰ امتیاز در رده های چهارم و پنجم جدول قرار دارند و شانسی برای صعود نخواهند داشت.
گروه چهارم: ایرلند- دانمارک- سوییس- گرجستان- جبل الطارق
در این گروه نیز ایرلند از پنج بازی برگزار شده با ۱۱ امتیاز در صدر جدول قرار دارد و وضعیت این گروه پیچیدگی زیادی دارد و به نظر می رسد با یک رقابت سه جانبه برای صعود مواجه هستیم، دانمارک با یک بازی بیشتر از سوئیس، یک امتیاز بیشتر دارد و بازی دو تیم در کپنهاگ، می تواند بسیار تعیین کننده باشد. ایرلند فعلاً صدرنشین گروه است ولی فقط ۱ بازی خانگی دیگر دارد. آن ها باید ۱۵ نوامبر به مصاف سوئیس بروند و در آخرین شب گروه خود، مقابل دانمارک صف آرایی می کنند. هرچند سوئیس فعلاً سوم است ولی دو بازی مقابل دو تیم قعرنشین گروه خود دارد که مجموعاً از ۱۰ بازی خود فقط ۴ امتیاز گرفته اند و با برد در این دو بازی شانس اش زیاد خواهد شد. اما در هر صورت دو مسابقه سخت هم مقابل ایرلند و دانمارک دارد که سرنوشت گروه را مشخص خواهد کرد. لازم به ذکر است گرجستان با ۴ امتیاز و جبل الطارق با ۰ امتیاز از پنج بازی شانسی برای صعود نخواهند داشت و فقط بازی و صعود دیگر تیم ها به این دو وابسته است.
گروه پنجم: کرواسی- اسلواکی- مجارستان- ولز- آذربایجان
امتیازی که کرواسی مقابل آذربایجان از دست داد با برد اسلواکی مقابل مجارستان همراه شد تا وضعیت گروه پیچیده شود. اکنون کرواسی با ۱۰ امتیاز صدرنشین است و اسلواکی و مجارستان هر دو با ۹ امتیاز در رده های بعدی قرار دارند. از ولز هم نباید غافل شد که یک بازی کمتر دارد و با برد در آن مسابقه می تواند ۹ امتیازی شود. اما نکته این جا است که اسلواکی و مجارستان هر دو باید در کرواسی به مصاف این تیم بروند. بنابراین کرواسی دست بالا را دارد، هر چند که آن ها هم باید در کاردیف به مصاف ولز بروند که دیدار آسانی نخواهد بود. ده اکتبر دو مسابقه حساس در این گروه برگزار میشود که سرنوشت گروه را احتمالاً تا حد زیادی مشخص خواهد کرد: کرواسی – مجارستان، اسلواکی – ولز می تواند بازی های تعیین کننده ای باشد. لازم به ذکر است آذربایجان با ۱ امتیاز در قعر جدول قرار دارد و شانسی برای صعود نخواهد داشت.
گروه ششم: اسپانیا- سوئد- رومانی- نروژ- مالت- جزایر فارو
این گروه همه ۶ بازی خود را انجام داده اند و اسپانیا با کسب شش برد در شش مسابقه و کسب ۱۸ امتیاز کامل ، یک قدم با صعود فاصله دارد و صعود آن ها را باید قطعی دانست. لاروخا با برد مقابل نروژ در روز ۱۲ اکتبر صعود اش قطعی می شود. جدال اصلی برای رتبه دوم است. سوئد با ۱۱ امتیاز ۱ امتیاز بیشتر از رومانی دارد و پشت سر این دو، نروژی قرار دارد که فاصله یک امتیازی با رومانی دارد. نکته جالب این است که هر سه باید با اسپانیا بازی کنند. اما احتمالاً رومانی در این بین سخت ترین کار را دارد چرا که باید هم سوئد هم نروژ را شکست دهد. برای حضور در رده دوم، احتمالاً رومانی باید هر دوی این بازی ها را پیروز شود. لازم به ذکر است که مالت با ۳ و جزایر فارو با یک امتیاز شانسی برای صعود نخواهند داشت.
گروه هفتم: لهستان- اسلوونی- اتریش- اسراییل- مقدونیه – لتونی
این گروه نیز همانند گروه ششم ۶ بازی خود را انجام داده اند. لهستان عملکرد خوبی در گروه خود داشت، اما کسب فقط ۱ امتیاز مقابل اسلوونی و اتریش وضعیت را پیچیده کرد. در این گروه لهستان ۱۳ امتیاز دارد، اسلوونی با ۱۱ امتیاز دوم است و اتریش، مقدونیه شمالی و اسراییل با ۱۰ و ۸ و ۸ امتیاز در رده های بعدی جای دارند تا عملاً هر ۵ تیم شانس برای صعود داشته باشند. با این شرایط بعید است که لهستان صعود نکند، چون سرنوشت در دستان خودش است. اسلوونی دوم گروه است ولی در آخرین بازی خود میهمان لهستان است که می تواند کار ان ها را سخت کند. دیدار اسلوونی مقابل اتریش هم میتواند در تعیین سرنوشت گروه موثر باشد. لازم به ذکر است لتونی با ۰ امتیاز در قعر جدول قرار دارد و کار آن ها تمام شده است.
گروه هشتم: ترکیه- فرانسه- ایسلند- آلبانی- مولداووی- آندورا
در این گروه نیز هر شش تیم ۶ بازی انجام داده اند و تیم ترکیه با ۱۵ امتیاز در صدر جدول و فرانسه نیز با همین امتیاز و تفاضل گل کمتر در رده دوم قرار دارد و ایسلند با ۱۲ امتیاز در رده سوم جدول ایستاده است و بعید است در شرایط فعلی ترکیه و مخصوصا فرانسه کار سختی برای صعود داشته باشد چرا که خروس ها باید مقابل آلبانی و مولداوی به میدان بروند و کار آسان تری در پیش دارند. ترکیه هم شانس خوبی برای صعود دارد. رقیب مستقیم ترکیه، ایسلند است که بعد از شکست عجیب مقابل آلبانی کار اش گره خورد. حالا ترکیه اگر بتواند در بازی خانگی در نوامبر مقابل ایسلند نتیجه بگیرد، آن وقت برد احتمالی مقابل آندورا و آلبانی کار صعود آن ها را قطعی خواهد کرد. نباید فراموش کرد که ایسلند در صورت کسب تساوی در مقابل ترکیه، می تواند در بازی رو در رو شرایط بهتری داشته باشد. آلبانی نیز ۹ امتیاز دارد و در رده چهارم جدول قرار دارد و در صورتی که ایسلند امتیاز دهد می تواند جایگاه سوم را کسب کند ولی دو تیم بالای جدول شاید شانس صعود را به این تیم ندهند مگر این که اتفاق عجیبی رخ دهد. لازم به ذکر است مولداووی با ۳ و آندورا با ۰ امتیاز شانسی برای صعود نخواهند داشت.
گروه نهم: بلژیک- روسیه- قبرس- قزاقستان- اسکاتلند- سن مارینو
در این گروه شرایط هم چون برخی گروه ها پیچیده به نظر نمی رسد و بلژیک و روسیه را می توان صعود کنندگان به دور بعدی دانست چرا که در این گروه بلژیک از شش بازی برگزار شده ۱۸ امتیاز کامل را با ۶ برد کسب کرده است و در جایگاه نخست قرار دارد و به نظر صعود آن ها از این گروه قطعی می باشد. روسیه نیز از ۶ بازی ۱۵ امتیاز کسب کرده و در جایگاه دوم ایستاده و با تیم سوم تا ششم جدول فاصله زیادی را دارد و به نظر صعود روسیه نیز قطعی می باشد. چرا که تیم سوم این گروه قبرس با ۷ امتیاز و تیم چهارم گروه قزاقستان با ۷ امتیاز و تیم پنجم و ششم جدول نیز اسکاتلند و سن مارینو می باشند که با ۶ و ۰ امتیاز شانسی برای صعود نخواهند داشت.
گروه دهم: ایتالیا- فنلاند- ارمنستان- بوسنی و هرزه گوین- یونان- لیختن اشتاین
در این گروه ایتالیا با کسب ۶ برد از ۶ مسابقه و با ۱۸ امتیاز کامل در صدر جدول قرار دارد و به نظر باید صعود آن ها را قطعی دانست. ۱۲ اکتبر ایتالیا با برد مقابل یونان، کار صعود خود را می تواند قطعی سازد و جشن صعو را بر پا کند. به نظر می رسد رقابت برای قرار گرفتن در رده دوم جدول است که فعلاً فنلاند با ۱۲ امتیاز در جایگاه دوم است و نکته امیدوارکننده برای آن ها این است که مقابل ایتالیا دو بازی خود را انجام داده اند. ارمنستان نیز با ۹ امتیاز در رده سوم جدول قرار دارد. و بوسنی و هرزه گوین نیز با ۷ امتیاز در جایگاه چهارم است. بنابراین بوسنی برای باقی ماندن شانس های صعود اش باید در خانه مقابل فنلاند پیروز شود. اما فنلاند اگر در این بازی پیروز شود و سپس در دیدار مقابل ارمنستان هم برنده شود، آن وقت به یک امتیاز در بازی بعدی خود نیاز دارد تا صعود خود را قطعی کند. لازم به ذکر است تیم های یونان و لیختن اشتاین با ۵ و ۰ امتیاز در رده های پنجم و ششم جدول گروه دهم قرار دارند و شانسی برای صعود نخواهند داشت.