لوییز همیلتون برای ششمین بار در گرندپری بریتانیا به پیروزی رسید تا رکورد پیروزی در سیلورستون را بشکند.
قهرمانی لوییز همیلتون در رقابت های فرمول یک بریتانیا
لوییز همیلتون در زمان سیفتی کار با عبور از ولتری بوتاس جایگاه نخست را در اختیار گرفت. فتل نیز با تصادفی که با ورشتپن کرد او را از کسب سکو باز داشت. لوییز همیلتون پس از اولین پیت استاپ ولتری بوتاس به رده نخست صعود کرد و در ادامه هم جلوتر از هم تیمی اش که در این مسابقه پول پوزیشن را هم در اختیار داشت قرار گرفت تا وقتی که او در دورهای پایانی به پیت لین رفت، پیروزی لوییز همیلتون در این مسابقه عملا قطعی شود. چارلز لکلرک راننده فراری پس از یک جدال سخت برای کسب رتبه سوم با مکس ورشتپن در نهایت توانست تا آن را پس از تصادفی که مکس با فتل داشت از بدست آورد.پیر گسلی فرانسوی توانست با کسب رده چهارم بهترین نتیجه خودش در ردبول را بدست آورد و بالاتر از مکس ورشتپنی قرار گیرد که پس از تصادف نتوانست از او سبقت گیرد و در رده پنجم به کارش پایان داد. سباستین فتل نیز پس از تعویض بال جلویی و جریمه ۱۰ ثانیه ای بابت کوبیدن ماشینش به ورشتپن، کارش را در رده شانزدهم به پایان برد. بوتاس زودتر از همیلتون به پیت استاپ رفت اما در نهایت موفق به پیروزی در این مسابقه نشد؛ چراکه همیلتون لاستیک های اولیه اش را تا دور بیستم نگه داشت و در پیت استاپ لاستیک هایش را به هارد تغییر داد تا در این گرندپری از استراتژی یک لاستیکه استفاده کند.
در دور بیست و یکم آنتونیو جووناتزی پس از قفل شدن چرخ های در پیچ بروکلندز وارد سنگریزه ها شد و بدین ترتیب سیفتی کار وارد پیست شد.در سیفتی کار، همیلتون و فتل به پیت لین رفتن و لاستیک های خودشان را برای اجرای استراتژی تک لاستیکه تعویض کردند. درحالیکه بوتاس در سیفتی کار به پیت لین نرفت تا لاستیک هایش را هارد کند و بدین ترتیب از استراتژی دو لاستیکه استفاده کرد.پس از اتمام سیفتی کار، راننده فنلاندی قادر به سبقت از همیلتون نبود و پس از آن در ۷ دور مانده به پایان مسابقه به پیت لین رفت تا فاصله بسیار زیادی را با همیلتون باز کند.این بدان معنا بود که بوتاس در رتبه دوم قرار می گرفت و از این رو تلاش کرد تا برای تسکین از دست دادن پیروزی امتیاز سریع ترین دور را بدست آورد که آن هم با توجه به سریع ترین دوری که همیلتون در آخرین دور مسابقه زد از دست رفت تا اختلاف این دو راننده مرسدس به ۳۹ امتیاز برسد.لکلرک هم در پایان در رده سوم قرار گرفت. او که از ابتدا با ورشتپن برای کسب این مکان رقابت می کرد در اکثر دوره رقابت در این رده قرار داشت. این دو حتی پیت استاپشان را هم همزمان با هم انجام دادند و پس از مکس بود که جلوتر از لکلرک قرار گرفت. پس از خروج سیفتی کار بازهم رقابت مکس و چارلز از سر گرفته شد و لکلرک یکبار از مکس سبقت گرفت اما خیلی زود ستاره هلندی ردبول جایگاهش را پس گرفت و به رده پنجم بازگشت. فراری یک دور پس از این سبقت به چارلز دستور داد که به پیت لین بیاید.
پس از آن رقابت بین لکلرک و ورشتپن همچنان ادامه داشت و این دو ماشین چندین بار دیگر نزدیک به هم شدند اما در نهایت مکس از گسلی سبقت گرفت و برای کسب جایگاه سومی به رقابت با فتل رفت. چند دور بعد لکلرک در نهایت موفق شد از گسلی عبور کند و به رده چهارم برسد.در دور سی و هشتم، ورشتپن پس از کم گردن فاصله اش با فتل، در نهایت از بیرون او سبقت گرفت اما در ادامه ماشین فتل به پشت ماشین ورشتپن برخورد کرد و هر دو ماشین به بیرون پیست کشیده شدند. ماشین فتل آسیب بسیاری دید و او مجبور شد برای تعویض بال جلو به پیت لین برود اما ورشتپن تنها به رتبه پنجم سقوط کرد.از دست دادن رتبه توسط فتل، موجب رسیدن کارلوس ساینز از مک لارن به رتبه ششم شد و پشت سر او دنی ریکیاردو از رنو در رده هفتم قرار گرفت. کیمی رایکونن از آلفا رومئو که از استراتژی یک پیت استاپ استفاده کرد به رده هشتم رسید و دنی کویات از تورو روسو هم کار را در رده نهم به پایان برد و به نیکو هالکنبرگ از رنو هم با قرارگیری در رده دهم، یک امتیاز رسید.علاوه بر جووناتزی همچنین دو راننده ها یعنی رومن گروژان و کوی مگنوسن در دور اول تصادف کردند و از دور رقابت ها کنار رفتند.بدین ترتیب لوییز همیلتون با ۲۲۳ امتیاز در رده نخست جدول رده بندی قرار دارد و ولتری بوتاس با ۱۸۴ امتیاز در جایگاه دوم است. مکس ورشتپن نیز با ۱۳۶ امتیاز سوم است. پس از آن دو راننده فراری یعنی سباستین فتل و چارلز لکلرک به ترتیب با ۱۲۳ و ۱۲۰ امتیاز در رده های چهارم و پنجم قرار دارند. پیر گسلی از ردبول نیز با اختلافی زیاد با تنها ۵۵ امتیاز در رده ششم است. کارلوس ساینز و لندو نوریس از مک لارن هم که عملکرد فوق العاده ای در این فصل داشتند با ۳۸ و ۲۲ امتیاز در رده هفتم و نهم قرار دارند.