Search
Close this search box.

بررسی وضع مربیان رئال مادرید در دوران ریاست فلورنتینو پرز از گذشته تاکنون

فلورنتینو پرز رییس باشگاه رئال مادرید از معدود مدیرانی است که اکثر فوتبال‌دوستان او را می‌شناسند و این آشنایی به‌خاطر سیاست‌هایی می‌باشد، که او همواره در پیش گرفته است. در این مطلب به بررسی شرایط ۱۳ مربی می‌پردازیم که در دوره ریاست پرز بر روی نیمکت کهکشانی‌ها نشسته‌اند.

پیش بینی بازی های ورزشی در بتکارت

از اخراج ویسنته دل‌بوسکه تا بازگشت دوباره زین‌الدین زیدان در دوران ریاست فلورنتینو پرز در مادرید

1- ویسنته دل‌بوسکه (۱۹۹۹-۲۰۰۳)
فعالیت کنونی: بازنشسته

اولین دوره پرز از دوره‌هایی است که کمتر کسی می‌تواند او را درک کند که چرا پرز این‌کار را انجام داد. داستان از این قرار است که هنگامی که فلورنتینو پرز در انتخابات ریاست رئال مادرید به پیروزی رسید، دل‌بوسکه از قبل هدایت رئال مادرید را برعهده داشت و توانسته بود تا این تیم را در لیگ قهرمانان و لالیگا قهرمان کند اما او پس از این که یک لالیگای دیگر را فتح کرد، در پایان فصل از سوی پرز به شکل عجیبی اخراج شد. بعدا دل‌بوسکه توانست تیم ملی اسپانیا را قهرمان جام جهانی ۲۰۱۰ کرده و سپس لاروخا را به قهرمانی یورو ۲۰۱۲ برساند. پس از ناکامی اسپانیا در یورو ۲۰۱۶، دل‌بوسکه تصمیم گرفت از دنیای سرمربی‌گری فوتبال خداحافظی کند. این کار پرز در همان سال اول هجمه انتقادات را به سوی او روانه کرد، ولی کسی نمی‌توانست کاری انجام دهد.

2- کارلوس کی‌روش (۰۴-۲۰۰۳)
فعالیت کنونی: تیم ملی کلمبیا

فلورنتینو پرز
بعد از دلبوسکه بزرگ انتظار می‌رفت برای جانشینی وی شخصی اسم و رسم دار بر جایگاه او بنشیند، اما جانشین دل‌بوسکه نسبت به او شخصی کم نام و نشان بود که کمتر کسی او را می‌شناخت. پرز تصمیم گرفت تا کارلوس کی‌روش، دستیار سرالکس فرگوسن را به عنوان سرمربی جدید رئال مادرید منصوب کند. کی‌روش نتوانست در رئال مادرید به موفقیت خاصی برسد و تنها پس از یک سال از سمتش اخراج شد. کی‌روش در ادامه نزد فرگوسن بازگشت و سپس هدایت تیم ملی پرتغال را برعهده گرفت. او از سال ۲۰۱۱ سرمربیگری تیم ملی ایران را برعهده داشت که به دستاورد خاصی در ایران هم دست پیدا نکرد، تا سال گذشته راهی کلمبیا شد.

3- خوزه آنتونیو کاماچو (۲۰۰۴)
فعالیت کنونی: بدون تیم


بعد از چند سال به‌نظر می‌رسید پرز فرد مدنظر خود را پیدا نکرده و سرمربیان یکی پس از دیگری اخراج می‌سدند. اخراج کی‌روش با حضور کاماچو در رئال مادرید مصادف شد اما او تنها برای چند بازی هدایت رئال مادرید را برعهده داشت. پس از ترک مادرید، او هدایت بنفیکا را برعهده گرفت و بعدا سرمربی اوساسونا شد. پیش از حضور کی‌روش در ایران، کاماچو در آستانه هدایت تیم ملی ایران نیز قرار گرفته بود اما چنین انتقالی هرگز عملی نشد. کاماچو در ادامه هدایت تیم ملی چین و گابن را برعهده گرفت و در حال حاضر بی‌کار است.

4- ماریانو گارسیا رمون (۲۰۰۴)
فعالیت کنونی: بدون تیم

پس از جدایی کاماچو، دستیار او که یک بازیکن باسابقه رئال مادرید نیز بود، هدایت کهکشانی‌ها را به عهده گرفت. گارسیا رمون تنها سه ماه سرمربی رئال مادرید بود و پس از جدایی از این تیم، تا سال ۲۰۰۷ بیکار بود. او در جولای ۲۰۰۷ هدایت کادیز را برعهده گرفت و پس از تنها پنج بازی، از این تیم هم جدا شد. پس از آن، گارسیا رمون به عنوان سرمربی دیگر روی نیمکت تیمی دیده نشد و به‌نظر می‌رسد او فعالیت فوتبالی خود را به‌صورت حرفه‌ای کنار گذاشته است.

5- واندرلی لوکزامبورگو (۰۵-۲۰۰۴)
فعالیت کنونی: بدون تیم

lukkkkk
رئال مادرید برای پایان بحران، راه حل خود را در آوردن یک سرمربی برزیلی دید. شروع خوب لوکزامبورگو باعث شد تا رئال مادرید فصل جدید را با او شروع کند اما نتایج ضعیف باعث شد لوکزامبورگو در ماه دسامبر اخراج شود. او دوباره به برزیل بازگشت و هدایت تیم‌های فلامینگو، پالمیراس، فلومیننزه و سانتوس را برعهده گرفت. لوکزامبورگو هم اکنون بی‌کار است.

6- لوپز کارو (۰۶-۲۰۰۵)
فعالیت کنونی: شنزن چین

پس از اخراج لوکزامبورگو، رئال مادرید دوباره یک سرمربی اسپانیایی به خدمت گرفت. لوپز کارو به عنوان سرمربی جدید رئال مادرید منصوب شد اما او از سوی پرز اخراج نشد بلکه خودش استعفا کرد. لوپز کارو پس از اتمام دورانش در رئال مادرید، در لالیگا هدایت لوانته، راسینگ سانتاندر و سلتاویگو را عهده‌دار شد و بعدا در کشورهای رومانی، عربستان سعودی و عمان مشغول به کار شد. لوپز کارو هم اکنون هدایت شنزن در سوپرلیگ چین را برعهده دارد.

7- مانوئل پیگرینی (۱۰-۲۰۰۹)
فعالیت کنونی: وستهم

ریاست باشگاه رئال مادرید را برای چند سال رامون کالدرون برعهده گرفت ولی فلورنتینو پرز با سیاست خاص خود دوباره در سال ۲۰۰۹-۱۰ به جمع کهکشانی‌ها بازگشت. پس از دوران نه چندان راضی کننده رامون کالدرون، دوباره فلورنتینو پرز ریاست رئال مادرید را برعهده گرفت و مانوئل پیگرینی، سرمربی موفق وقت ویارئال را به خدمت گرفت. پیگرینی در لیگ خوب کار کرد و با کسب ۹۶ امتیاز، رئال مادرید را نایب قهرمان کرد اما حذف زودهنگام در لیگ قهرمانان اروپا به منزله پایان کار او در رئال مادرید بود. پیگرینی در ادامه با مالاگا عملکرد خوبی داشت، سپس با منچسترسیتی به عنوان قهرمانی لیگ برتر انگلیس رسید و هم اکنون هدایت وست هم را در لیگ برتر برعهده دارد و آمار نسبتا خوبی را از خود برجای گذاشته است.

8- خوزه مورینیو (۱۳-۲۰۱۰)
فعالیت کنونی: بدون تیم

j
یک فصل ناموفق دیگر باعث شد تا فلورنتینو پرز خیلی سریع، ژوزه مورینیو، سرمربی وقت اینتر که فاتح سه گانه شده بود را به تیم بیاورد. مورینیو در اولین فصل حضورش رئال مادرید را قهرمان کوپا دل ری کرد. در فصل دوم نیز او توانست لالیگا را برای کهکشانی‌ها به ارمغان بیاورد. مورینیو هم چنین توانست طلسم حذف زودهنگام رئال مادرید در لیگ قهرمانان را بشکند اما او نتوانست تیم را از مرحله نیمه نهایی بالاتر ببرد. پس از عدم قهرمانی در لیگ قهرمانان، پرز ادامه همکاری با مرد پرتغالی را صلاح ندید ولی همه خبرگزاری‌ها خبر از اختلاف پرز و مورینیو را دادند چرا که این سرمربی پرتغالی در برابر خواسته‌ها و دخالت‌های پرز ایستادگی می‌کرد و به نوعی لجوج بود، به‌همین خاطر گفته می‌شد که دلیل جدایی وی این مسئله بوده است. مورینیو بعد از رئال به چلسی بازگشت و این تیم را قهرمان لیگ برتر کرد اما بعدا از این تیم اخراج شد. بعد از آن او هدایت منچستریونایتد را برعهده گرفت اما نتایج او جا راضی کننده نبوده و از این تیم نیز برکنار شد و هم اکنون بدون تیم است. با توجه به نتایج ضعیف زیدان در بازگشت دوباره به مادرید، شایعاتی مبنی بر روی کار آمدن دوباره مورینیو به رئال به‌گوش می‌خورد و البته آینده زیدان هنوز مشخص نیست.

9- کارلو آنچلوتی (۱۵-۲۰۱۳)
فعالیت کنونی: ناپولی

هیچ‌کس فکرش را نمی‌کرد که پس از فتح اروپا توسط این سرمربی او از سمت خود اخراج شود. ولی فلورنتینو پرز به همین کارهایش معروف است و بیش از باقی مدیران کارهایش به چشم می‌آید که البته برخی‌ها معتقدند پرز در سال‌های اخیر فقط به منفعت مالی باشگاه چه با خرید و فروش بازیکن و چه انتصاب و اخراج سرمربی فکر می‌کند و سیاست او بیش‌تر از آن‌که در راستای موفقیت رئال پیش برود، سود مالی را برای وی به‌همراه دارد. آنجلوتی، متخصص لیگ قهرمانان اروپا در اولین فصل حضورش در رئال مادرید ماموریتش را به نحو احسن انجام داد و لادسیما را برای رئال مادرید به ارمغان آورد. در فصل بعد، آنچلوتی نتوانست جام‌های داخلی را فتح کند و در لیگ قهرمانان اروپا نیز برابر یوونتوس تیمش را حذف شده دید. با وجود محبوبیت آنچلوتی نزد بازیکنان و هواداران رئال مادرید، فلورنتینو پرز تصمیم به اخراج مرد ایتالیایی گرفت و باز هم هیچ کس متوجه سیاست‌های پرز نشد که داستان از چه قرار بوده است. آنچلوتی یک سال و نیم در بایرن مونیخ فعالیت کرد و هم اکنون هدایت ناپولی را برعهده دارد و در ناپولی بسیار موفق ظاهر شده و در فصل گذشته او عنوان نائب قهرمانی سری آ را تقدیم هواداران این تیم کرد.

10- رافائل بنیتز (۱۶-۲۰۱۵)
فعالیت کنونی: نیوکاسل

b
پس از گذشت هفت سال، رئال مادرید دوباره یک سرمربی اسپانیایی را روی نیمکت خود می‌دید. سرمربی که به هیچ عنوان نزد هواداران رئال محبوبیت نداشت. بنیتز شروع بدی داشت و باخت سنگین در ال کلاسیکو برابر بارسلونا بدون مسی، کاسه صبر پرز را لبریز کرد. تصمیم اخراج بنیتز را می‌توان درست دانست زیرا با توجه به مهره‌های رئال مادرید در آن فصل، بنیتز نمی‌توانست به خوبی از آن ها بازی بگیرد و واقعا ناموفق بود. بنیتز هم‌اکنون در نیوکاسل سرمربیگری می‌کند و از قضا وضعیت خوبی هم ندارد.

11- جولین لوپتگی (۲۰۱۸)
فعالیت کنونی: سویا

لوپتگی که با تیم ملی اسپانیا بسیار موفق ظاهر شده بود، سرنوشت خود را در زمان بسیار بدی اشتباه رقم زد و آینده کاری خود را متزلزل کرد. رئال مادرید که پس از رفتن زین الدین زیدان در سال ۲۰۱۸، به دنبال سرمربی می‌گشت این بار لوپتگی را برای خود برگزید و با او تنها چند روز مانده به جام جهانی ۲۰۱۸ به توافق رسید و این مسئله به اعلام عموم رسید. سرمربی موفق تیم ملی اسپانیا دو روز پیش از آغاز جام جهانی از سمتش اخراج شد زیرا او از سوی فلورنتینو پرز به عنوان سرمربی جدید رئال مادرید تعیین شده بود و این برای تیمی که در آستانه بازی‌های مهمی است و سرمربی تعلق به آن تیم بوده است قابل قبول نیست. علی رغم تمام داستان‌ها و جنجال‌هایی که انتقال او به مادرید بوجود آورد، انتظار می‌رفت او بتواند موفق باشد ولی در بین تمام سرمربیان دوران فلورنتینو پرز، لوپتگی تنها ۱۳۹ روز هدایت رئال مادرید را برعهده داشت که این کم‌ترین مدت سرمربیگری یک مربی در دوران ریاست پرز در رئال مادرید است. شکست سنگین برابر بارسلونا آن هم بدون حضور مسی با توجه به نتایج بسیار ضعیف قبلی، سرنوشت بنیتز را برای لوپتگی رقم زد و او نیز از سمت خود برکنار شد تا رئال مادرید پس از سه فصل متوالی که در اروپا و اسپانیا با هدایت زیدان درخشید روزهای تاریکی را تجربه کند و بازیکنان نیز همگی افت محسوسی را تجربه کنند.

12- سانتیاگو سولاری (موقت سال ۲۰۱۸)
فعالیت کنونی: بدون تیم


سانتیاگو سولاری که تیم کاستیا یا تیم دوم رئال مادرید را هدایت می‌کرد، به درخواست فلورنتینو پرز به تیم اصلی منتقل شد تا سرمربی‌گری موقت این تیم را عهده‌دار شود. سولاری در بین سرمربیان سال‌های اخیر رئال بهترین نتایج را با ۱۰ بازی انجام شده گرفت ولی رئال به‌خاطر جدایی کریستیانو رونالدو از رئال و پیوستنش به یوونتوس ضربه بسیار بدی را خورده بود و بازیکنان به شدت افت کردند. از بهترین بازیکن رئال تا کم‌تجربه‌ترین آن‌ها همگی نمی‌توانستند آن‌طور که باید ظاهر شوند و مهم‌تر از همه هیچ بازیکن بزرگی با جدایی رونالدو خریداری نشد. سولاری علی رغم نتایج خوبش به دلیل این‌که سرمربی موقت به‌شمار می‌رفت در فاصله چند هفته مانده به پایان لالیگا برکنار شد و زین الدین زیدان دوباره به ترکیب کهکشانی‌ها بازگشت. می‌توان گفت سولاری به‌خاطر موقعیت اضطراری رئال از خودگذشتگی کرد و از نیمکت کاستیا جدا شد زیرا پس از برکناری او از تیم اصلی، رائول گنزالس اسطوره کهکشانی‌ها به‌عنوان سرمربی این تیم برگزیده شد و سولاری آن موقعیت خودش را نیز از دست داد.

13- زین الدین زیدان (۱۸-۲۰۱۶) و (۲۰۱۹-تاکنون)

فلورنتینو پرز که انتقادات زیادی از عملکرد او در فروش رونالدو می‌شد و هیچ خریدی با وجود این داستان‌ها اجام نشد تا جای رونالدو را پر کند و بعد از آن داستان لوپتگی و نتایج بسیار بد رئال رقم خورد، هواداران فشار زیادی را برای برکناری او آوردند ولی باز هم پرز سیاست خود را به‌کار گرفت و با راضی کردن دوباره زیدان و بازگشت وی به مادرید حمله‌ها علیه خود را کاهش داد و اوضاع موقتا آرام شد. زیدان اسطوره رئال مادرید که یکی از بهترین بازیکنان تاریخ این باشگاه به شمار می‌رود، با عملکرد درخشان خود طی فصل‌های ۲۰۱۶-۲۰۱۸ توانست نام خود را در زمره یکی از بهترین سرمربیان تاریخ رئال مادرید نیز قرار دهد زیرا رئال افتخاری بزرگ را رقم زد و در سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۱۷- ۲۰۱۸ به صورت متوالی قهرمان سه دوره لیگ قهرمانان اروپا شد که تاکنون هیچ تیمی موفق به انجام آن جز خود رئال نشده است.


این درحالی بودکه بسیاری فکر می‌کردند زیدان، دستیار سابق آنچلوتی به دلیل فقدان تجربه به زودی شکست خواهد خورد، توانست لوس بلانکوس را سه مرتبه پیاپی قهرمان اروپا کند و یک قهرمانی لالیگا نیز برای تیم به ارمغان بیاورد. پرز همواره با زیدان رابطه خوبی داشت و در نهایت مرد فرانسوی پس از کسب سومین لیگ قهرمانان خود، از سمت خود استعفا کرد ولی همان‌طور که گفته شد، پس از عدم نتیجه‌گیری رئال با لوپتگی و سولاری او تصمیم به بازگشت به مادرید را گرفت. سرمربی سفیدپوشان در حال حاضر وضعیت نه چندان جالبی را دارد زیرا در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا متزلزل ظاهر شده است و بازی‌های بدون برنامه این تیم، صدای هواداران را به‌حدی درآورده که امکان برکناری زیدان نیز با توجه به ناکامی‌های اخیر دور از ذهن به‌نظر نمی‌رسد. باید دید در ادامه او چه تدابیری را برای خروج رئال از این بحران اندیشیده است.

پیش بینی بازی های ورزشی در بتکارت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید

دانلود بهترین بازی تخته نرد آنلاین برای اندروید و آیفون

بت بیلدر (Bet Builder) چیست؟ + آموزش نحوه استفاده

بیشترین رکورد سابسکرایب در ایران و جهان تا سال 2022

دانلود بهترین بازی تخته نرد آنلاین برای اندروید و آیفون

بت بیلدر (Bet Builder) چیست؟ + آموزش نحوه استفاده

بیشترین رکورد سابسکرایب در ایران و جهان تا سال 2022

معرفی بهترین کانال‌های پروکسی تلگرام + فهرست تمام کانال ها